rietdekkersbedrijf

Slogan van je site

Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf inschakelen omdat u een rieten dakbedekkking op het huis wil? Heeft u al een rieten dak en is deze aan een opknapbeurt toe? ....Hier bent u op het juiste adres. U wordt geadviseerd door vaklui die de juiste inzichten en vaardigheden in huis hebben. Het vernieuwen van uw rieten dak wordt op de juiste wijze gedaan Dit zorgt voor een verbluffend mooi eindresultaat. En dat is waar u naar op zoek bent.... Het gebruik van de beste materialen in combinatie met ontzettend veel vakkennis, liefde, en een voorliefde voor het rietdekken resulteert erin dat u een verbluffend mooi rietgedekt dak krijgt. Bedenk een....Uw huis heeft meteen het mooie uiterlijk die zo mooi is voor een boerderij met een rietgedekt dak. Dat zal u complimenten opleveren.... De zorg voor uw rieten dak wordt u compleet uit handen genomen. Wij werken niet met contracten . Het onderhouden van de rieten dakbedekking wordt op tijd uitgevoerd. U hoeft alleen te betalen voor het werk die daadwerkelijk gedaan worden. Om te voorkomen dat er zich een lelijke groene alg op uw dak vormt wordt de rieten kap uit voorzorg ingespoten tegen algvorming U ontvangt daar een vrijblijvende kostenoverzicht voor. Uiteraard ontvangt u eerlijk en vakkundig onderbouwd advies. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie. Graag helpen wij u!
  • Rietdekkersbedrijf Rietdekkersbedrijf nodig omdat u een rieten kap op uw huis wil? Heeft u al een dak van riet en is deze aan een opknapbeurt toe? ....Bij ons bent u op het beste adres. U wordt geadviseerd door vakmensen die de juiste eigenschappen en expertise in huis hebben. Het maken van uw rieten dakbedekking wordt op de juiste wijze uitgevoerd. Dit zorgt voor een verbluffend mooi eindresultaat. En dat is waar u naar op zoek bent.... Door gebruik te maken van de beste materialen in combinatie met ontzettend veel ervaring, vakmanschap en passie voor het vak resulteert erin dat u een superstrak rieten dak krijgt. Bedenk een....Uw verblijf krijgt die unieke warme uitstraling die zo mooi is voor een boerderij met een rieten kap. Dat bewonderende blikken opleveren.... De zorg voor uw rieten dakbedekking wordt u volledig uit handen genomen. U houd zelf de controle. Het onderhoud aan uw rieten dak wordt op tijd uitgevoerd. Bij ons geen onverwachte kosten voor zaken die niet nodig zijn Om te zorgen dat uw rieten kap prachtig van kleur blijft en niet groen wordt wordt het rieten dak geimpregneerd tegen algen U ontvangt daar een vrijblijvende prijsopgaaf voor. U kunt vertrouwen op glashelder en onderbouwd advies. Of u nu een compleet nieuw rieten kap, onderhoud of renovatie wil. Wij helpen u graag!
  • Rietdekkers
  • rieten dak vervangen

Rieten dak vervangen

rieten-dak-vervangen op welk termijn is dat van toepassing Vroeg of laat zal uw rieten dak moeten worden vernieuwd. Een rieten dak dat door een rietdekkersbedrijf voortreffelijk vervaardigd is met de beste kwaliteit riet gaat langdurig mee, tenslotte is de kap een keer aan vernieuwing toe. Door slijtage plekken wordt het rieten dak dunner en kan het niet langer opgeknapt of opgestopt worden. Het ogenblik is dan gekomen om uw rieten dak te vernieuwen. Indien u contact met ons opneemt krijgt u duidelijk advies en vormen wij voor u een gratis offerte waardoor u er zeker van bent dat uw rieten kap op deskundige werkwijze vervangen wordt. Beetje bij beetje vervangen van een rieten dak Als wij uw rieten dak mogen vernieuwen doen we dat stapsgewijs en wel in de onderstaande rangorde: · Verwijderen van de bestaande rieten kap · Opuimen en wegbrengen van het oude riet · Indien nodig reparaties aan de dakconstructie · Isoleren van het dak · Nieuwe rieten dakbedekking monteren Als het slopen gebeurd is kunnen we de rieten kap vernieuwen Als het rieten dak netjes weggehaald is en het afval weggebracht is kan begonnen worden aan het aanbrengen van een nieuw rietenkap Nu de rieten kap immers vernieuwd moet worden is zeker wel zo slim het rieten dak tegelijk goed te isoleren. Dit wordt gedaan met hoogwaardige isolatieplaten waar later het rieten dak wederom op wordt gemonteerd, een mooi systeem wat zorgt voor een prachtig resultaat. Het is bovendien heel goed mogelijk uw dakpannen te verruilen voor een rieten kap, uw rietdekker zorgt aansluitend voor het weghalen en wegbrengen van de dakpannen, doet de aanpassingen aan de kap die nodig zijn en brengt vervolgens een nieuw rieten kap aan.